Autor Cultura
12 Gener 2015 a 17:30

Lluís Homar versiona Terra Baixa al Teatre Ateneu de Cerdanyola

Es farà el 24 d’abril

Terra Baixa Lluís Homar

Lluís Homar en una de les escenes de la seva versió de Terra Baixa // Imatge cedida per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

Lluís Homar visitarà Sant Cugat del Vallès el proper 24 d’abril. El popular actor català estrenarà al Teatre Ateneu la seva particular versió del clàssic Terra Baixa, d’Àngel Guimerà. Homar encarna tots els papers de l’obra en un monòleg dirigit magistralment pel director Pau Miró i ambientat a dalt de l’escenari per Fabià Puigserver. Terra Baixa serà el colofó d’un primer semestre ple d’estrenes a l’Ateneu, amb set obres de teatre, 4 concerts i 5 espectacles programats.

El 23 de gener Àlex Casanovas i Mercè Pons estrenaran l’any teatral amb Pensaments Secrets, de Lluís Soler. L’obra és una comèdia romàntica situada en el campus d’una universitat anglesa indeterminada, amb un debat apassionant entre art i ciència com a rerefons dramàtic. Ja al març, arribarà als escenaris cerdanyolencs l’obra Idiota, de Ramon Madaula i Anna Sahun, un joc teatral macabre i enigmàtic que es representarà el dia 20 del mes que ve. Al maig, Caminando con Antonio Machado i la comèdia de Jordi Galceran, El Crèdit, arribaran a l’Ateneu, amb dues funcions els dies 9 i 22 respectivament.

Al llarg d’aquest primer mig any, la música també es farà un lloc a la programació cultural de Cerdanyola. L’Orquestra Montgrins estrenarà funció coincidint amb l’Aplec de la Sardana, un concert que es repeteix any rere any i que s’ha convertit en un clàssic. El dia 23 d’abril, enmig de la festa del llibre i la rosa, l’Agrupació Musical de Cerdanyola i la Banda de l’Associació Rubí Musical interpretaran el tradicional Concert de Sant Jordi. L’apartat de la música clàssica el tancarà l’Orquestra Cambra de Cerdanyola amb el Concert de Primavera. Amb un estil ben diferent, Indigos Band reblarà l’oferta musical presentant el seu primer àlbum, que combina el rock, el blues i el gospel.

Del 20 al 22 de febrer, el Teatre Ateneu acollirà La Pallassada, que inclou tres espectacles: Da Capo, Tubs? i Clic!. La primera és una obra gestual de la Companyia Vol Ras, mentre que la segona i la tercera són dues propostes d’humor per riure amb la família a càrrec de Tal Pallassos i Jordi del Río, respectivament. La programació familiar la tancaran dues obres més: Un llençol d’estels, de la Companyia Pep López, i Molinet Màgic, d’Engruna Teatre.

Switch to mobile version