Autor Societat
30 Gener 2015 a 16:20

Llibertat condicional pels detinguts pel cas Pandora

El jutge ha imposat una fiança de 3.000 euros

Als GAC se’ls atribueixen nou atemptats amb artefactes explosius i un de simulat// Imatge cedida pels Mossos d’Esquadra

Als GAC se’ls atribueixen nou atemptats amb artefactes explosius i un de simulat// Imatge cedida pels Mossos d’Esquadra

Avui, 30 de gener, els set detinguts pel cas Pandora seran posats en llibertat després d’un mes i mig de presó. El jutge Javier Gómez Bermúdez ha signat la llibertat condicional amb una fiança de 3.000 euros per cadascuna de les persones detingudes el 16 de desembre en el marc d’aquesta operació.

Aquest fet coincideix amb el comunicat emès ahir pels Mossos d’Esquadra on es detalla informació sobre els presumptes delictes que se’ls imputen: pertinença a organització criminal (Grupos Anarquistas Coordinados) amb finalitat terrorista de caire anarquista violent. A aquest grup se li atribueixen nou atemptats amb artefactes explosius i un de simulat.

Switch to mobile version