Autor Societat
12 Gener 2015 a 17:00

L’Associació Astronòmica de Sant Cugat presenta demà les activitats pel 2015

Hi assistirà el regidor de Cultura

astronomia

Una imatge de la Via Làctia obtinguda per un dels col·laboradors de l’Associació // Imatge extreta del web de l’Associació

L’Associació Astronòmica de Sant Cugat i Valldoreix presentarà demà a l’Ajuntament els projectes i activitats que ha programat pel 2015. Entre les diverses propostes, destaca la jornada temàtica de difusió científica que l’Associació ha organitzat per commemorar el 135 anys del naixement d’Albert Einstein. L’acte començarà a les 12 del migdia i estarà presidit pel regidor de Cultura, Xavier Escura.

El 2015 és un any d’aniversaris i commemoracions. Enguany se celebra el centenari de la Teoria General de la Relativitat d’Einstein. A més, també s’ha declarat el 2015 l’Any Internacional de la Llum, un altre esdeveniment que ha estat clau a l’hora de programar activitats per a aquest curs, segons l’Associació. A hores d’ara, ja es coneixen dues de les propostes: el cicle anual de conferències, que ja té una certa trajectòria al darrere, i la jornada sobre Einstein que se celebrarà el 14 de març.

A la presentació de demà hi assistiran, a banda del regidor de Cultura, el president de l’Associació Astronòmica, Carles Gonzalvo, i la seva vicepresidenta, Carme Mas. Estrella Damm, l’empresa que patrocinarà els projectes del grup durant tot el 2015, també hi enviarà un representant de la seva fundació. Javier Nuin, de la Fundació NEC, tancarà la taula.

Switch to mobile version