Autor Política
11 Gener 2015 a 17:00

L’Assemblea Nacional Catalana supera els 40.000 socis

L’ANC no rep subvencions per finançar-se

Foto de recorrida de sirnatures de l'ANC

Recollida de signatures de l’ANC // Imatge del Facebook de l’ANC (Foto: Galdric Peñarroja)

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) estrena aquest any 2015 arribant a la xifra de 40.132 membres de ple dret que, sumats als 39.946 col·laboradors i simpatitzants, conformen una massa social que sobrepassa les 80.000 persones.

Per tal de mantenir la seva independència política i econòmica, l’ANC no rep subvencions de cap tipus, i es finança gràcies, sobretot, a les quotes i donatius dels seus adherits.

L’Assemblea es va crear el 10 de març del 2010, pel que ha assolit aquesta xifra en menys de tres anys. Des d’aleshores, l’entitat ha tingut un creixement gairebé exponencial, amb una gran capacitat de mobilització que s’ha demostrat, principalment, amb les tres grans manifestacions amb motiu de la Diada Nacional dels anys 2012, 2013 i 2014.

El nombre de socis, simpatitzants i col·laboradors de l’ANC constata l’empenta de part de la societat civil catalana per avançar en el procés cap a la independència de Catalunya. I amb la força dels seus adherits, l’ANC té com a objectiu convertir aquest 2015 en l’any definitiu per a la independència.

L’ANC es defineix a sí mateixa com a una organització de base transversal i unitària que té com a objectiu la independència de la nació catalana per mitjans democràtics i pacífics.

Switch to mobile version