Autor Bàsquet
31 Gener 2015 a 11:30

La UESC incorpora l’aler pivot David Carbonell, procedent del Cornellà

Podrà debutar aquesta mateixa tarda

David Carbonell // Imatge cedida per la UESC

David Carbonell // Imatge cedida per la UESC

La UE Sant Cugat va incorporar ahir a la tarda David Carbonell, jugador procedent del CB Cornellà, que juga a la Lliga EBA, equip pel qual va fitxar aquest estiu. Carbonell arriba per reforçar la línia exterior de la primera plantilla, després que l’entrenador Mario del Campo demanés algun reforç més abans no es tanqués, ahir divendres, el mercat de fitxatges.

L’aler pivot, de 2,01m d’alçada, es va formar a les categories inferiors de la UE Sant Cugat, i ha passat per clubs com el FC Barcelona, el Joventut de Badalona, el CB L’Hospitalet, el CB Santfeliuenc i el CB Cornellà. Amb el Barça va ser campió d’Espanya en la categoria cadet.

Carbonell és un jugador amb molt bona mà i per això Del Campo li ha fet saber la seva intenció que jugui d’exterior (aler), malgrat fins ara sempre ha actuat més com a interior (aler pivot). El jugador podrà debutar aquest mateix dissabte en el partit que es disputarà a les 19.15h al ZEM Rambla del Celler, i que enfrontarà la UESC amb el CB Granollers.

Switch to mobile version