Autor Ensenyament
9 Gener 2015 a 16:00

El Teatre-Auditori acollirà una sessió d’emprenedoria per estudiants

800 joves assistiran a unes ponències a càrrec de l’associació Inny

tatre auditori

El Teatre-Auditori acollirà dilluns una sessió sobre emprenedoria // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sant Cugat

Quatre joves emprenedors de la associació sense ànim de lucre Inny donaran una sessió de foment de l’esperit emprenedor a uns 800 escolars del municipi i la comarca el proper dilluns 12 de gener a les 10.30 hores al Teatre-Auditori, en un acte que estarà presentat pel periodista Carles Pérez.

Inés Arroyo, Mohamed El Amrani, Sara Giménez i Santi Pozo donaran a conèixer la importància de la iniciativa emprenedora a partir de les seves experiències personals i així generar empatia entre els estudiants i fer-los veure que l’esperit emprenedor es pot estimular i adquirir si s’adopta l’actitud adequada.

La sessió intentarà estimular els estudiants, presentant la joventut com una etapa plena d’oportunitats, de plantejar els estudis des d’una perspectiva positiva i productiva i de veure com les decisions que es prenen durant la joventut també poden afectar a la seva etapa d’adults.

Els centres educatius de Sant Cugat que participaran a la sessió de dilluns són l’Escola Avenç, l’Escola Hatikva, l’Institut Leonardo da Vinci, l’Institut Joaquima Pla i Farreras, l’Institut Arnau Cadell, l’Escola d’Art, l’Escola Pureza de María i el PTT de vendes, jardineria i informàtica. També hi participaran l’Institut Federica Montseny (Badia del Vallès), l’Escola Tecnos (Terrassa), l’Institut Forat del Vent (Cerdanyola del Vallès), l’Institut de Polinyà, l’Institut Cavall Bernat (Terrassa) i l’Institut Banús (Cerdanyola del Vallès).

Switch to mobile version