Autor Bàsquet
14 Gener 2015 a 17:00

El santcugatenc Joan Pahisa farà una doble xerrada formativa a la UESC

Enfocada als jugadors i jugadores de preinfantil i infantil

joan pahisa

Cartell de la xerrada que farà Joan Pahisa a la UESC // Imatge cedida per la UESC

El santcugatenc Joan Pahisa farà aquest dijous 15 de gener a les 17:30 hores a la Sala Aula del soterrani del PAV1 una xerrada-conferència sota el títol “Tu decideixes! Xerrada formativa enfocada a les nostres decisions” adreçada als jugadors i jugadores de categoria preinfantil que militen a la Unió Esportiva Sant Cugat.

La xerrada, que s’emmarca dins el pla formatiu de la Unió Esportiva Sant Cugat 2014-15, es repetirà el proper dimecres 21 de gener a les 18:30 hores, en aquesta ocasió pels jugadors de categoria infantil.

Joan Pahisa, informàtic de professió, és un apassionat de l’esport, sobretot del bàsquet i el tennis taula, modalitat aquesta última en la que ha aconseguit els millors resultats de la seva carrera esportiva.  El seu metre d’alçada, derivat d’una malaltia de naixement congènita, no ha estat mai una barrera per aquest esportista de 28 anys. L’any 2009 va entrar al CAR de Sant Cugat on s’hi va entrenar durant dos anys i va competir en diversos Campionats d’Espanya i en Opens Internacionals representant a la selecció catalana de minusvàlids de tennis taula.

La força i voluntat d’aquest esportista l’ha portat a enfrontar-se quasi sempre a rivals sense cap tipus de minusvalidesa, participant al World Dwarf Games (Jocs Mundials per a Persones de Talla Baixa) de Rambouillet (2005) i Michigan (2013), que l’han portat a veure una part de la seva vida projectada en el documental ‘Glance Up’ .

Joan Pahisa va rebre ara fa un any el Premi a Millor Esportista de l’any 2013 a Sant Cugat del Vallès i va obtenir una nominació als Premis Ciutat de Sant Cugat 2013. Aquest any torna a estar nominat als Premis Ciutat de Sant Cugat 2014.

Switch to mobile version