Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
30 Gener 2015 a 8:00

El Monestir de Sant Cugat

El Monestir // Foto: Joan Murcia

El Monestir // Foto: Joan Murcia

La primera vegada que es té constància documental de l’existència del Monestir de Sant Cugat és al 878. En el lloc que ocupa actualment hi havia un assentament romà (el castrum d’Octavià) i a partir del segle IV s’hi desenvolupa una intensa tasca religiosa centrada en el martiryum dedicat a Sant Cugat, qui víctima de les persecucions de Dioclecià havia mort en aquest indret.

Des del Sant Cugat Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Sant Cugat o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@catalunyainforma.com.

Switch to mobile version