Autor Hockey herba
27 Gener 2015 a 14:00

El Junior no pot amb l’Atlètic Terrassa i queda subcampió de Catalunya d’hoquei sala

Els egarencs es van endur la final als “shoot-outs”

L'Atlètic Terrassa celebra el seu 31è Campionat de Catalunya d'hoquei sala

L’Atlètic Terrassa celebra el seu 31è Campionat de Catalunya d’hoquei sala // Imatge cedida per l’Atlètic Terrassa

Aquest cap de setmana, l’Atlètic Terrassa va coronar-se campió de Catalunya d’hoquei sala després de vèncer al Júnior de Sant Cugat als shoot-outs. L’equip egarenc és el clar dominador d’aquesta competició amb 31 campionats dels 35 disputats fins ara.

L’enfrontament va ser digne d’una gran final, el joc va ser intens durant tots els minuts i la igualtat va ser la tònica dominant. El Junior va ser el primer en avançar-se en el marcador. Quan passaven pocs minuts de l’inici del partit, Marcel Malgosa, de penal córner, obria la llauna pels de Sant Cugat. L’Atlètic va fer un pas endavant per buscar el gol de l’empat, que no arribaria fins 10 minuts més tard, també de penal córner, de la mà de Pol Parrilla. Pocs minuts després, Ignasi Guerrero posava per damunt en el marcador als grocs.

La segona meitat començava amb gol d’Inyaki Freixa, que posava el partit molt de cara pels campions. Tot i així, el Junior no va abaixar els braços. Joan Vidal, entrenador dels santcugatencs, va substituir el porter Cesc Mata per un jugador de camp amb la intenció de d’aprofitar la superioritat numèrica en les accions ofensives. El risc de Vidal va donar els seus fruits i dos gols de Marc Serrahima igualaven el matx i forçaven la tanda de shoot-outs.

El porter de l’Atlètic, Marc Calzada, va brillar especialment sota pals en els u contra u. Primer, forçant esgotar el temps de xut a Javier Garcia i, després, fent una aturada decisiva a Edu Garriga. Per part dels egarencs, Inyaki Freixa i Jan Malgosa no van perdonar i l’Atlètic Terrassa va revalidar, un any més, el títol de campions de Catalunya d’hoquei sala.

L’entrenador groc, Roger Pallarols, va valorar molt positivament el decurs del campionat, “que permet donar forces a l’equip de cara a la tornada a la Lliga i la Copa del Rei. Pallarols va aprofitar per reconèixer el bon paper que va realitzar el Junior en la competició i va assegurar que “és un equip top, fet per guanyar, i que també ha fet mèrits per endur-se la victòria”.

Switch to mobile version