Autor Voleibol
12 Gener 2015 a 12:00

El CV Sant Cugat perd davant el CV Esplugues

Les d’Esplugues van prendre la mesura al CV Sant Cugat

Equip Sènior a 1a Nacional del CV Sant Cugat

Equip Sènior a 1a Nacional del CV Sant Cugat // Imatge del web del CV Sant Cugat

CV Esplugues     3 – 1     CV Sant Cugat

A 1a. Nacional – Grup B Nord, el CV Sant Cugat va perdre davant el CV Esplugues en el primer partit de la fase d’ascens. El CV Esplugues va deixar clar amb el seu bon joc que és un ferm candidat a les primeres posicions de la classificació.

Els primers temps van ser força disputats, i el Sant Cugat, amb més ritme i força que a la resta del partit, va donar un servei agressiu i va millorar en recepció, però l’Esplugues va saber combatre el joc de les de Sant Cugat, que no podien parar les seves puntes, i es van veure superades en defensa i atac.

Una diferència de 2 o 3 punts a inicis de set es tornava insalvable i el Sant Cugat era incapaç de tapar les zones per on l’Esplugues puntuava, així com de puntuar, a causa de la bona defensa del rival, que va ser superior en joc.

L’equip de la categoria Súper lliga 2 – Grup B va descansar aquest cap de setmana. 

Switch to mobile version