Autor Economia
30 Gener 2015 a 12:30

El Consell Municipal de Comerç de Cerdanyola es mostra satisfet de la campanya nadalenca d’enguany

10.000 patinadors van passar per la pista de gel

Fira del Nadal Cerdanyola

L’alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, visita la Fira del Nadal en l’edició de l’any passat // Imatge cedida per l’Ajuntament de Cerdanyola

Xavier Olivé, president de l’Associació Cerdanyola Comerç i Serveis, va valorar positivament la Pista de Gel i les activitats de la campanya de Nadal en general. Per la pista hi passaren 10.000 patinadors i a les activitats centrades a la zona del Parc Can Xarau hi concorregueren unes 40.000 persones. Olivé va destacar especialment el bon balanç econòmic general i el gran nombre d’escolars que gaudiren gratuïtament de la pista de gel durant la campanya nadalenca ( 1000 escolars).

Antonio Castro, en nom de l’hostaleria, va exposar que el resultat de la fira de cervesa artesana no va complir amb les expectatives inicials. Poca i desigual afluència de gent en general.

Francisco Ortiz, regidor de Promoció Econòmica, va felicitar a tots per la bona campanya de Nadal en tots els aspectes. Pel que fa al Parc de Nadal va explicar que tot just s’ha fet la primera edició i, tot i que en alguns aspectes s’han detectat deficiències i problemes, “s’ha demostrat que quan es fan propostes, la gent hi va”, va sentenciar

Els locals de lleure nocturn van explicar al seu torn, a través del seu representat, Bauti López, que van notar un increment important d’activitat gràcies a les propostes fetes a la ciutat.

Programa d’activitats per al 20015, precs i preguntes

Pel que fa al Firestoc de Primavera, el plenari va proposar la data més adient per a celebrar-lo. Enguany la data tradicional cau just a la setmana santa, raó per la qual s’apunten com a possibles el 12 o el 26 d’abril. S’estudiaran les disponibilitats d’espais.

De la seva banda,  la Setmana del bacallà, s’iniciarà el 20 de febrer i acabarà  l’1 de març. La publicitat i altres materials de difusió ja estan en marxa.

També s’anuncia que l’App de Cerdanyola ja és una realitat i ja està en funcionament. L’àrea de Comunicació Institucional de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès serà la responsable dels seus continguts i gestió. S’estan portant a terme sessions de formació per als comerciants, hostalers i empreses de lleure nocturn a la masia de formació de Can Serra, amb l’objectiu que progressivament vagin pujant les seves pàgines a les xarxes.

Les qüestions sobre les taxes municipals i la seva vinculació als locals van ser debatudes amb els tècnics de Serveis Econòmics i amb el mateix Francisco Ortiz, que també va oferir suport dels tècnics municipals als comerciants i hostalers.

També es va comentar la Guia de Restaurants que recentment ha editat l’Ajuntament, ja que no tots els representants estaven d’acord en el procediment que s’ha portat a terme per confeccionar-la. El regidor de Promoció Econòmica es va comprometre a millorar el contingut de la Guia amb l’ajuda dels representants de l’hostaleria de la ciutat.

El Consell de Comerç fou presidit pel regidor de Promoció Econòmica, Francisco Ortiz. Hi assistiren els regidors Marc A. Guillamon (ICV-EUiA), Montserrat Soley (CiU), Monica Álvarez i Enrique Oliveras (PP). La propera reunió es celebrarà el 16 de març.

 

 

Switch to mobile version