Autor Bàsquet
13 Gener 2015 a 12:00

El base Adrià Mesa torna a la UESC

Ha militat en equips ACB, LEB i Copa Catalunya

Adrià Mesa torna a la UESC // Imatge cedida per la UESC (temporada 2013-2014)

Adrià Mesa torna a la UESC // Imatge cedida per la UESC (temporada 2013-2014)

El jugador Adrià Mesa, nascut a Santa Coloma de Gramenet el 1987, torna a fitxar pel seu antic equip, la Unió Esportiva Sant Cugat, convertint-se, així, en un reforç «que ajudarà l’equip a donar un salt endavant», segons el tècnic Marc Guillem. La baixa de Curto, que pateix una luxació al dit petit de la mà dreta, ha precipitat el retorn del base, que ahir dilluns ja es va entrenar amb l’equip.

Adrià Mesa va firmar per la UESC procedent del Reus Ploms de Copa Catalunya a finals de gener de l’any passat. Al mes de novembre, però, rescindia el seu compromís com a jugador de la primera plantilla. El jugador colomenc es va formar al planter del Joventut de Badalona, i al llarg de la seva carrera ha militat en alguns equips ACB com el Leche Río Breogán de Lugo i el Menorca Bàsquet; també de la LEB, com El Prat i el AD Tarragona; i altres de la Copa Catalunya. Adrià Mesa pot actuar com a base o com a escorta.

En una breu entrevista, Mesa va expressar «les ganes i la motvació per tornar a vestir de curt», i va explicar per què en el seu moment va creure convenient desvincular-se de l’equip. El colomenc confia en «ajudar l’equip en tot el que pugui aportar» amb la seva nova arribada al club santcugatenc. Per la seva banda, el tècnic Marc Guillem va declara que «el retorn de l’Adrià és una molt bona notícia per l’equip, ja que es tracta d’incorporar un jugador que el grup coneix, que sap què pot aportar. És un base amb molt caràcter, capaç de dominar i controlar moltes facetes del joc. En això, ajudarà l’equip a donar un salt endavant per poder afrontar les pròximes jornades».

Curto, de baixa entre 4 i 6 setmanes

El base de la Unió Esportiva Sant Cugat Lluis Curto estarà, com a mínim, entre 4 i 6 setmanes de baixa. Després de visitar el CAP de Sant Cugat, se li va diagnosticar una luxació del dit petit de la mà dreta, que haurà de dur entre un mes i un mes i mig immobilitzat, per després afrontar el procés de rehabilitació.

La lesió de Curto es va produir al minut 8 del partit entre la UESC i el Netsport-El Masnou, corresponent a la darrera jornada del grup 1 de Copa Catalunya.

Switch to mobile version