Autor Cinema, teatre i televisió
9 Gener 2015 a 18:00

Corazones de acero

"Corazones de acero"

“Corazones de acero”

Aquesta setmana, els Reis porten a la gran pantalla la nova pel·lícula protagonitzada per Brad Pitt, “Corazones de acero”; un film sobre una brigada aliada durant la Segona Guerra Mundial. També arriba un drama sobre un matrimoni de la tercera edat, “Quédate conmigo”,  i la última cinta d’Alejandro Gonzalez Iñarritu, “Birdman (o la inesperada virtud de la ignorancia)” amb un repartiment de luxe. Finalment, per als més menuts, tanca la cartellera de la setmana “Paddington” una comèdia protagonitzada per un osset.

____________________________________________________________________________________________

CORAZONES DE ACERO (FURY)

DRAMA. Dirigida per: David Ayer. Repartiment: Brad Pitt, Logan Lerman, Shia LeBeouf, Jon Bernthal. Michael Peña, Xavier Samuel, Scott Eastwood, Jonathan Bailey, Branko Tomovic, Adam Ganne, Jim Parrack, Laurence Spellman, Brad William Henke, Kevin Vance, Jason Isaacs, Anamaria Marinca, Alicia von Rittberg, Daniel Betts, i Stella Stocker.

Abril de 1945. A càrrec del veterà sergent Wardaddy, una brigada de cinc soldats americans a bord d’un tanc, el Fury, ha de lluitar contra un exèrcit nazi a l’abisme de la desesperació ja que els alemanys saben que la seva derrota ja estava més que sentenciada.

____________________________________________________________________________________________

QUÉDATE CONMIGO (STILL (STILL MINE))

DRAMA. Dirigida per: Michael McGowan. Repartiment: James Cromwell, Geneviève Bujols, Campbell Scott, Julie Stewart, Rick Roberts, George R. Robertson, Barbara Gordon, Jonathan Potss, i Zachary Bennett.

Craig i Irene viuen una vida tranquil·la i feliç en una granja de New Brunswick. Però els temps canvien i les regulacions de l’habitatge també. Ja no poden viure a la seva petita granja, i l’edat es comença a notar en Irene, que presenta símptomes d’Alzheimer. Craig, preocupat per la seva dona, decideix construir una petita caseta al terreny rural dels dos per facilitar-li la vida a Irene. Però la comissió no li permetrà ja que al·lega que l’estructura que vol construir no s’adequa als codis de construcció de la zona. Llavors en Craig haurà d’enfrontar-se a les autoritats locals.

____________________________________________________________________________________________

BIRDMAN (O LA INESPERADA VIRTUD DE LA IGNORANCIA) (BIRDMAN OR THE UNEXPECTED VIRTUE OF THE IGNORANCE)

COMÈDIA. Dirigida per: Alejandro González Iñárritu. Repartiment: Michael Keaton, Emma Stone, Edward Norton, Zach Galifiankis, Naomi Watts, Andrea Riseborough, Amy Ryan, Merritt Wever, Joel Garland, Natalie Gold, Clark Middleton, Bill Camp, Teena Byrd, Anna Hardwick i Stefano Villabona.

A “Birdman”, Riggan Thomson espera que encapçalant una nova i ambiciosa obra de Broadway aconseguirà, entre d’altres coses, donar una nova vida a la seva moribunda carrera. En molts sentits és una iniciativa profundament insensata, però l’antic superheroi del cinema té grans esperances que aquest nou projecte creatiu el legitimarà com a artista i demostrarà a tothom – inclòs ell mateix – que és alguna cosa més que una vella glòria de Hollywood. A l’aproximar-se la nit de l’estrena de l’obra, l’actor principal d’en Riggan, resulta ferit en un insòlit accident durant els assajos i ha de ser substituït ràpidament. Com a suggeriment de la primera actriu, i davant la insistència del seu millor amic i productor, Riggan contracta de mala gana a un actor perillós que garanteix la venta d’entrades i una elogiosa crítica de l’obra. Mentre s’afanya a debutar en escena, en Riggan ha de veure-se-les amb la seva xicota i coprotagonista; amb la seva filla, acabada de sortir d’un tractament  de rehabilitació; amb la seva ajudant personal; i la seva dona, que apareix de tant en tant per deixar-se veure amb la intenció d’estabilitzar la situació.

____________________________________________________________________________________________

PADDINGTON (SEVENTH SON)

INFANTIL. AVENTURES. Dirigida per: Paul King. Repartiment: Nicole Kidman, Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Peter Capaldi, Julie Walters, Jim Broadbent, Madeleine Harris, Samuel Joslin, i Tim Downie.

Paddington és un ós que ha acrescut en el més profund de la selva peruana amb la seva tieta Lucy, que li ha inculcat el desig de viure a Londres. Quan un terratrèmol destrueix la seva llar, Lucy amaga el seu nebot en un vaixell amb destinació a Anglaterra per tal que trobi una vida millor. Quan l’osset arriba a l’estació londinenca de Paddington, s’adona que res és com s’ho havia imaginat, fins que coneix als Brown, una bondadosa família britànica que l’acull a casa seva. No obstant això, poc després, una sinistre i atractiva taxidermista es fixa en ell, el que suposa una greu amenaça per a la seva vida.

Switch to mobile version