Autor Societat
30 Gener 2015 a 16:00

Compte enrere pels Premis Ciutat de Sant Cugat 2014

Enguany es presenten 17 candidatures

La gala dels Premis Ciutat de Sant Cugat 2014 serà el proper 10 de març del 2015

La gala dels Premis Ciutat de Sant Cugat 2014 serà el proper 10 de març del 2015 // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sant Cugat

El proper 22 de febrer s’acaba el termini de votacions a les 17 candidatures presentades enguany als Premis Ciutat de Sant Cugat 2014 que es lliuraran el 10 de març del 2015 en una gala especial al Teatre Auditori.

Aquest any els premis compten amb la incorporació de quatre candidatures noves: l’Escola El Pinar, Mira-sol Teatre, el Grup Catalana Occident, i el Club de Golf Sant Cugat.

L’Escola El Pinar s’ha presentat enguany degut a que és una de les escoles més antigues de Sant Cugat i aquest 2015 es celebra el 60è aniversari de la seva fundació. Ha estat escola pilot de Formació Professional en la branca Llar d’infants durant molts anys, i actualment, és l’únic centre concertat de Batxillerat. El Pinar ofereix una formació integral, harmònica i coherent, basada en l’humanisme cristià.

Mira-sol Teatre, enguany celebra els 25 anys de teatre amateur a la ciutat i dinamització social del barri de Mira-sol. Segons afirma l’entitat “cultivem una vessant de la cultura, fem treballar el cos i la ment, aportem el nostre gra de sorra i al municipi i ens ho passem la mar de bé”.

Pel què fa al Grup Catalana Occident, aquest 2015 celebra el seu 150è aniversari. Formada per diverses empreses, la majoria dedicades directament i indirectament al negoci assegurador, ha aconseguit convertir-se en un Grup amb un sòlid valor borsari i en una empresa amb una gran capacitat d’adaptació en el temps.

Finalment, el Club de Golf Sant Cugat, presenta candidatura argumentant que és un dels més antics de tot l’Estat, i celebra enguany el seu primer centenari. Per aquest camp hi ha passat golfistes com Seve Ballesteros, Txema Olazábal, o Sergio Garcia. Inaugurat l’any 1914, va ser dissenyat per Harry S. Colt, un dels arquitectes de golf més prestigiosos i mestre d’altres dissenyadors de camps. En tots aquests anys, el club ha sabut obrir-se a la ciutadania i apropar aquest esport a tothom, tant amateurs com professionals.

Tothom que ho desitgi, encara és a temps de votar fins al 22 de febrer, i pot seguir l’actualitat dels Premis a través del Twitter del certamen.

Switch to mobile version