Autor Política
15 Gener 2015 a 17:15

CDC Vallès Occidental veu amb bons ulls l’acord per les eleccions

Mas i Junqueras fixen la data per al proper 27 de setembre

Artur Mas

El president Artur Mas ha arribat a un acord per celebrar eleccions // Foto: Joan Murcia

L’acord al que van arribar ahir el president de la Generalitat, Artur Mas, i el líder d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Oriol Junqueras, per celebrar eleccions anticipades el proper 27 de setembre de 2015 ha estat rebut com una bona notícia per la formació política de CDC al Vallès Occidental sector Sabadell.

La cap comarcal de CDC, Núria Colomé, ha manifestat avui que “la ciutadania ens reclamava que arribéssim a un acord que fes possible que els catalans i catalanes puguem decidir quin ha de ser el futur polític del nostre país”, a la vegada que ha recordat que a partir d’ara toca treballar per explicar bé quins seran els beneficis en cas que Catalunya esdevingués un nou estat d’Europa.

Colomé també ha aprofitat per assegurar que a nivell municipal els diferents candidats de la formació a les alcaldies del Vallès treballaran intensament per obtenir els millors resultats.

Switch to mobile version