Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
15 Desembre 2014 a 8:00

Villa Anita

La Villa Anita // Foto: Joan Murcia

La Villa Anita // Foto: Joan Murcia

Construïda per encàrrec de Llorenç Tomàs, constituïa d’origen dos habitatges adossats. De l’edifici reformat, en sobresurt el porxo a la planta de coberta, fet de fusta amb plaques de suport de fibrociment, pintat de blau i cobert a quatre vents. El cos sortint, avui un mirador postmodernista, eren abans les cuines. Destaquen les obertures i detalls modernistes, així com el quadre a la façana sud.

Des del Sant Cugat Informa us animem a que ens envieu les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que siguin de Sant Cugat o els seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@santcugatinforma.com.

Switch to mobile version