Autor Cultura
24 Desembre 2014 a 16:30

Un altre 4 de 7 dels Ganàpies a la Diada dels Arreplegats

Última actuació de l’any d’un bon primer tram de temporada

El 4 de 7 dels Ganàpies de la UAB

El 4 de 7 dels Ganàpies de la UAB // Foto cedida Ganàpies UAB

La jove i animosa colla dels Ganàpies de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), han tancat l’hivern amb tres castells importants i han arrodonit així un primer tram de temporada, que es preveu especialment feliç i prometedora.

El proppassat dijous 18 de desembre, els Ganàpies van actuar a Barcelona, a la Diada d’hivern dels Arreplegats de la Zona Universitària. La trobada va tenir lloc davant la Facultat de Biologia de la UB. Les altres dues colles implicades van ser els Engrescats de la URL i els Passerells del TCM.

Els Ganàpies van començar l’actuació amb un pilar de 4 d’inici, i tot seguit van obrir amb un 7 de 6 que van haver de desmuntar a causa de un petit incident en la pujada de la canalla. En repetició, el van descarregar i es van anotar el tercer 7 de 6 de la temporada.
A segona ronda, els Ganàpies van atacar el gran repte de la jornada, el 4 de 7. El castell va pujar amb confiança i els Ganàpies el van descarregar amb solvència. Va ser el tercer de la temporada. A tercera ronda, els Ganàpies van optar pel 5 de 6, així mateix descarregat per tercera vegada aquesta temporada. Van tancar l’actuació amb dos pilars de 4.

Resum de l’actuació: pd4, id7d6, 7d6, 4d7, 5d6, 2pd4.

Amb aquesta última actuació de l’any 2014 dels Ganàpies, la colla ha tancat un bon primer tram de temporada amb els següents castells: un 2d7f carregat, tres 4d7, tres pd5, un 9d6, tres 7d6, tres 5d6, dos 4d6p i tres 3d6.

Switch to mobile version