Autor Voleibol
22 Desembre 2014 a 11:00

Triple victòria pel CV Sant Cugat

Resum de la jornada

L’equip de 1a Nacional Grup B Nord en el seu partit contra el CVBarça

L’equip de 1a Nacional Grup B Nord en el seu partit contra el CVBarça // Imatge del web del CV Sant Cugat

En la darrera jornada l’equip Sènior a Superlliga 2 Grup B del CV Sant Cugat van desplaçar-se a Madrid per tal de jugar contra el Voley Playa Madrid, líder del grup. Les de Sant Cugat buscaven una victòria difícil per cenyir els primers llocs de la classificació.

El partit no va començar amb bon peu per les vallesanes, els errors en la recepció i el joc ràpid de l’equip local no les va deixar trobar el seu ritme. Van intentar cenyir la sacada i el bloqueig però no van estar encertades. D’aquesta manera les de Madrid es van imposar amb un clar 25-18.

Al segon set, les del CV Sant Cugat van estar molt més encertades. La seva sacada i el seu bloqueig van funcionar a la perfecció, un fet que va provocar que l’equip madrileny no aconseguís mantenir el ritme i cometés excessius errors.

Després d’haver-se imposat amb un joc sòlid, la resta del partit va ser per les de Sant Cugat. Molt segures en la seva defensa i bloqueig van mantenir un atac molt contundent amb varietat d’opcions que va posar nerviosa la defensa local. Finalment les vallesanes es van imposar amb un 3-1 a l’últim partit de l’any que les col·loca a la segona classificació a falta encara d’alguns resultats.

L’equip de 1a Nacional Grup B Nord van vèncer al CVBarça amb un 1-3 en un partit més difícil del que s’havien plantejat. El Barcelona, amb un equip jove i irregular no va fer front en tots els moments del partit. La contundència de les de Sant Cugat pel centre, i la intermitència de les locals, els van donar bons avantatges al marcador per anar guanyant.

En el tercer set hi va haver un petit ensurt que va fer patir les vallesanes, i en el quart i definitiu, quan ja tenien la victòria a tocar, es van adormir en una rotació que va fer patir els espectadors en un partit d’allò més emocionant.

Finalment l’equip de 2a Catalana 1a Fase-Grup A van imposar-se contra el CV Vall d’Hebron B amb  un contundent 3-0 en un partit amb moltes baixes. Podia haver estat un partit molt complicat per les de Sant Cugat degut a una falta de tensió, però les sis jugadores van fer tot el contrari. Van  gaudir del joc i van realitzar un bon partit, fent jugades amb molta intensitat i de combinació. Així es van acabar imposant en un partit entretingut tant per les jugadores com pels espectadors amb un còmode 3 a 0.

Switch to mobile version