Autor Societat
29 Desembre 2014 a 17:30

Tres homes, detinguts en ser enxampats in fraganti robant en una caravana

Entre els tres sumaven 48 detencions

Mossos d'Esquadra

Mossos d’Esquadra // Foto: Joan Murcia

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir a Santa Perpètua de la Mogoda tres homes, veïns de Barcelona i de Badalona. de 25 anys, i de nacionalitats italiana i romanesa, per un delicte de robatori amb força a l’interior de vehicle. Una patrulla que es trobava fent tasques de prevenció de furts a l’autopista va observar com el conductor d’un vehicle realitzava una maniobra per amagar-se i no ser detectat per la patrulla. Els agents van continuar la marxa, i en accedir a l’àrea de servei per la sortida, van observar tres homes que volien forçar la finestra d’una caravana, estacionada en una àrea de servei del Vallès Occidental.

En veure’s descoberts pel vehicle policial, els tres homes van fugir corrents, però un dels agents va detenir el conductor en el mateix lloc dels fets, mentre l’altre perseguia corrents els altres dos autors. Uns minuts després, i gràcies a l’ajuda d’altres patrulles, es va poder detenir els altres dos homes que havien fugit pel lateral de l’autopista AP-7.

Els detinguts havien sostret diners en metàl·lic de l’interior de la caravana, així com diversos aparells electrònics, que els agents van poder retornar a les víctimes, una parella anglesa que es trobava dinant en un restaurant de l’àrea de servei, i que no s’havien adonat del robatori.

Entre els tres homes sumen 48 detencions, gairebé totes per delictes contra el patrimoni, i 354 identificacions. A més, un d’ells tenia una ordre d’extradició per incompliment de condemna per robatori contra la propietat, a Itàlia, i aquesta tarda serà tralladat a l’Audiència Nacional a Madrid.

Switch to mobile version