Autor Cultura
26 Desembre 2014 a 12:30

Torna el Festival de valsos i danses a Sant Cugat

L’OSSC aporta diverses novetats

Orquestra Simfònica de Sant Cugat

Orquestra Simfònica de Sant Cugat // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sant Cugat

El Festival de valsos i danses torna els dies 27 i 28 de desembre al Teatre-Auditori de Sant Cugat de la mà de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC). L’Orquestra, dirigida per Josep Ferré, incorpora el ballet “El Trencanous” de Txaikovski com a novetat al tradicional concert de Nadal.

El concert estarà ple de sorpreses, bromes i “gags” ideats pels músics de l’Orquestra, alguns dels quals requereixen la participació del públic. A més de diversos fragments d’”El Trencanous”, la formació simfònica santcugatenca oferirà un munt de peces d’un dels compositors de valsos més populars, Johann Strauss Jr. També tocarà dues peces d’autors catalans; “Impressions camperoles”, de Joaquim Serra, i la suite de nadales catalanes instrumentades per Salvador Brotons.

Els dos concerts seran el dissabte 27 de desembre a les 9 de la nit i el diumenge 28 de desembre a les 7 de la tarda. L’espectacle tindrà una durada d’una hora i tres quarts, i el seu concertino serà Geert Krosenbrink.

Switch to mobile version