Autor Esports
3 Desembre 2014 a 16:00

Silincode és el nou patrocinador de l’àrea social de la UESC

La col·laboració inclou moltes accions conjuntes

Imatge cedida per la UESC

Imatge cedida per la UESC

La UESC ha anunciat, en el marc de la celebració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que Silincode és el nou patrocinador de l’àrea social del club, i dels projectes de la Fundació UESC. Els projectes de col·laboració amb Silincode inclouen l’equip UESC-ASDI, així com la col·laboració del club amb els StQlímpics, les accions que la UESC duu a terme a la ciutat – la Festa de la Tardor, la carrossa dels Reis d’Orient, la Festa Major, etc – i també projectes de formació i salut.

Per a Mònica Mateu, «els patrocinadors són clau en moments com aquests, en els que les entitats sense ànim de lucre que fem formació de nois i noies a través de l’esport patim un moment de grans reptes a tots els nivells, però sobretot econòmics»; i per la seva banda, la presidenta de la Fundació UESC, Sònia Guivernau, ha manifestat que «la Fundació UESC desenvolupa projectes socials des de fa molts anys, com per exemple el programa Tots podem, que va néixer precisament amb el doble objectiu d’integrar les persones amb risc d’exclusió social al seu entorn a través de l’esport, i de conscienciar la societat de les seves problemàtiques».

A banda de col·laborar en les activitats esmentades, Silincode serà present al pavelló de la UESC mitjançant un cartell, els mitjans de comunicació, la web, les xarxes socials, i el seu logotip apareixerà en tots els materials de la UESC. Ambdues entitats organitzaran esdeveniments conjunts, entre d’altres accions, que inclouen un pla de venda de productes de Silincode als socis del club, o la participació en els Premis Esport al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat.

Switch to mobile version