Autor Societat
31 Desembre 2014 a 11:30

Sant Cugat acomiada l’any 2014 amb diverses activitats

A diferents emplaçaments de la ciutat, per a tots els públics

Llums Nadal

Un dels carrers de Sant Cugat il·luminats // Imatge extreta de la web de l’Ajuntament de Sant Cugat

Avui, darrer dia de l’any 2014, a Sant Cugat hi ha programades diverses activitats per a totes les edats. Han començat a les 10.30h, a la plaça d’en Coll, on s’han instal·lat inflables, i hi romandran fins les 13.30h. A les 11.30h, en aquest mateix emplaçament, hi haurà un taller de circ, fins a les 13.30h, a càrrec de Circulant.

A partir de les 11h, al Mercat Torreblanca, l’Associació d’Assentadors del Mercat Torreblanca oferirà un taller infantil de manualitats nadalenques.

Per una altra banda, a la plaça del Rei també s’hi han programat diverses activitats: a les 12h hi haurà un espectacle de clown, a càrrec de Tuijo Clown Cia, anomenat El globus vermell. A partir de les 17h, la Companyia Solfacirc oferirà un espectacla de circ i música, La Pinça, que té un preu d’entrada de 7€. Les entrades es podran comprar entre les 11h i les 13h a la carpa, i també mitja hora abans de l’inici de l’espectacle. A les 18.30h hi haurà una segona sessió d’aquest espectacle.

A la plaça d’Octavià, a les 18.00h, hi haurà un espectacle d’animació infantil a càrrec del grup Xarop de Canya, Pel Cap d’Any, quin sarau! A la mateixa hora, al Casal de Mira-sol començarà la Festa de Cap d’Any del Col·lectiu de la Gent Gran, que consistirà en un sopar de carmanyola, amb ball i música en directe.

Avui també tindrà lloc la 16a edició de la Cursa de Sant Silvestre, organitzada per l’Ajuntament de Sant Cugat i el Club Atlètic Barcelonesa, una cursa de 10km que transcorre pels llocs més emblemàtics de Sant Cugat. En aquesta cursa s’hi pot participar disfressant, optant a guanyar el concurs de disfresses. La inscripció a la cursa, amb el xip groc, té un preu de 16€, i de 18€ sense aquest xip,

El recorregut de la cursa és el següent: Plaça de Victòria dels Angels (sortida, davant Teatre-Auditori) – av. Pla del Vinyet – av. de les Corts Catalanes – c. Pau Casals – rambla del Celler – av. Cerdanyola – pg. Francesc Macià – c. de la Creu – c. de la Torre – pl. d’Octavià – c. Santiago Rusiñol – av. Rius i Taulet – c. Lluís Companys – camí de can Gatxet – c. Roger i Virgili – c. Jaume I – pg. d’Olabarria – c. dels Safareigs – c. Villà – pg. de Can Mora – rambla de Rivera – rambla de Ribatallada – c. Francesc Moragas – rambla del Celler (arribada, davant de l’Ajuntament).

De cara a la nit, La Unió Santcugatenca organitza, a partir de les 23.30h al Pavelló de l’Institut Angeleta Ferrer, el Ball de Cap d’any, que té un preu de 35€ per persona – 70€ la parella – incloent, en el preu, el cotilló, una ampolla de cava i el raïm de la sort. El ball estarà amenitzat pel Grup de Gala.

Finalment, a partir de la 1.30h i fins les 6.30h, a la Zona Esportiva Municipal Rambla del Celler – Pavelló II hi haurà la Festa de Cap d’Any, organitzada per La Guitza, amb la col·laboració d’Endavant, la CUP i Arran Sant Cugat, i també de l’Ajuntament. La festa té un preu de 16€ (12€ anticipada), i es poden comprar a la Casa de la Cultura, el Casal Torreblanca, el Terra Dolça, el restaurant Frankfurt Cerveseria del carrer d’Elies Rogent i a La GuitzaLa festa comptarà amb la música dels dj Riki Undersounds Smarx City

Ja entrats a l’any 2015, entre el dia 2 i el dia 5 a la Rambla del Celler s’hi instal·larà la Fira artesana de Reis, cada dia entre les 10h i les 21h.

Switch to mobile version