Autor Societat
1 Desembre 2014 a 17:00

RunnerSquare patrocinarà la cursa Sant Silvestre a Sant Cugat

Es celebrarà el proper 31 de desembre

runnersquare

Imatge de l’aplicació de RunnerSquare // Imatge cedida de Runner Square

La empresa santcugatenca RunnerSquare, que té un lloc web i una aplicació de mòbil en xarxa creada per corredors, ha arribat a un acord de patrocini amb l’organització de la Sant Silvestre coincidint amb la cinquena edició que es celebrarà a Sant Cugat el proper 31 de desembre. D’aquesta manera, la empresa es convertirà en una de les principals patrocinadores de la cursa.

L’aplicació de RunnerSquare ajuda a gestionar totes les coses relacionades amb la vida del corredor, el seu perfil, el seguiment diari de l’entrenament, dels amics, dels viatges per córrer arreu i moltes més coses, com l’opció de rastreig que fa possible veure els corredors en temps real en un mapa o gestionar els teus propis entrenaments fent un seguiment dels mateixos.

 

Switch to mobile version