Autor Cultura
15 Desembre 2014 a 17:30

Rafael Santandreu presentarà “Las gafas de la felicidad” a l’últim Cafè amb Lletres

Serà aquest dijous al Museu d’art de Cerdanyola

"Las gafas de la felicidad", de Rafael Santandreu // Imatge del web de l'autor

“Las gafas de la felicidad”, de Rafael Santandreu // Imatge del web de l’autor

Rafael Santandreu, un dels psicòlegs més prestigiosos d’Espanya, serà aquest dijous al Museu d’art de Cerdanyola, amb motiu del darrer Cafè amb Lletres. A partir de les 19.30 h, presentarà Las gafas de la felicidad, un llibre d’autoajuda encarat a descobrir la fortalesa emocional de cadascú.

Amb el seu darrer llibre, Santandreu pretén que els seus lectors esdevinguin persones més fortes i felices a través d’un mètode pràctic per aprendre, entre d’altres coses, a gaudir de la vida, a descobrir el potencial d’un mateix o a treballar la fortalesa emocional. Segons l’autor, el mètode que fa servir, la teràpia cogitiva, és “la psicologia més científica i rigorosa que existeix”,

Rafael Santandreu va estudiar i treballar amb el cèlebre psicòleg Giorgio Nardone, a més d’estar com a professor a la Universitat Ramon Llull. Actualment es dedica a la seva consulta clínica de Barcelona i a la docència al Col·legi de Metges de Barcelona. Anteriorment havia publicat El arte de no amargarse la vida.

Switch to mobile version