Autor Bàsquet
30 Desembre 2014 a 14:00

Presentat el cartell d’equips del 2n Torneig de Reis de Bàsquet de la UE Sant Cugat

Es disputa aquest cap de setmana

Andreu Cervera i Xavier Dorio han presentat el torneig acompanyats per la presidenta // Imatge del web de la UE Sant Cugat

Andreu Cervera i Xavier Dorio han presentat el torneig acompanyats per la presidenta // Imatge del web de la UE Sant Cugat

 Andreu Cervera, coordinador de la gestió esportiva de la UE Sant Cugat, ha presentat aquest matí, juntament amb el coordinador de l’àrea femenina Xavier Dorio i la presidenta Mònica Mateu, ha el cartell del 2n Torneig de Reis de Bàsquet en categoria preinfantil que es disputarà aquest cap de setmana a Sant Cugat.

La presentació s’ha fet a Valldoreix, on aquests dies s’està disputant el campus de Nadal organitzat també pel club. Equips com el Joventut de Badalona, CB Mollet, Sant Josep de Badalona o el Vaerlose danès seran presents en la competició que s’iniciarà dissabte al matí i acabarà amb la final masculina diumenge al migdia.

2n Torneig de Reis de Bàsquet

2n Torneig de Reis de Bàsquet

La competició tindrà lloc als pavellons 1 i 3 de la ZEM Rambla del Celler i compta amb sis equips femenins i vuit de masculins. Els equips participants són els següents:

  • Preinfantil femení: CB Mollet, Club Joventut de Badalona, CE Escola del Carme, CBF Cerdanyola, CB Granollers, UE Sant Cugat.
  • Preinfantil masculí: CB Sant Josep de Badalona, CB i Unió Manresana, CB Santfeliuenc, CE Sant Nicolau, Vaerlose BBK (DIN), SESE Bàsquet, UE Mataró, UE Sant Cugat.
Switch to mobile version