Autor Política
3 Desembre 2014 a 17:00

Posicionament de la Cup davant la possibilitat de la no celebració del Carnaval

Lameneten les desavinences entre l’Ajuntament i la Comissió de Carnaval

El grup de la CUP durant el Ple Municipal

El grup de la CUP durant un Ple Municipal // Foto: Jordi Pascual

La Cup de Sant Cugat, davant la possibilitat que no es pugui celebrar el Carnaval d’enguany pels desacords que actualment hi ha entre l’Ajuntament de Sant Cugat i la Comissió de Carnaval de com ha de ser i dur-se a terme aquesta festivitat han volgut deixar palès en un comunicat que lamentem la situació que s’està produint amb la organització de carnaval i que ho troben simptomàtic de la despriorització política de les infraestructures per entitats i col·lectius.

D’altra banda han volguta agraïr que les entitats alcin la veu quan veuen que la seva activitat voluntària es veu entorpida per la falta de voluntat política.

La Cup creu que aquest i altres problemes es resolen donant sortida a la reivindicació històrica del poble de tenir una sala polivalent on poder realitzar concerts i activitats culturals i consideres una falta de voluntat política que enguany tampoc estigui en les propostes d’inversió del govern municial, i més encara significant un percentantge petit del total d’inversions i disposant de marge d’endeutament molt ampli.

Per últim han volgut fer palès el greuge que suposa la priorització de projectes que no van en aquest sentit, referint-se al fet que es faci un projecte de “centre de cultura contemporània” al marge de tothom, en silenci i pagant uns costos elevats i no prioritzant l’espai polivalent per a altres activitats.

Switch to mobile version