Autor Cultura
15 Desembre 2014 a 17:00

PANTALEÓ celebra el primer aniversari amb un concert

De Pablo i Corroto són els sancugatencs del quintet de pop-rock

Actuació del grup Pantaleó

Actuació del grup Pantaleó // Imatge cedida per Pantaleó (Foto: Joana Arribas)

Pantaleó arriba al seu primer any de vida i ho celebra de la millor manera possible:  amb un concert.  Serà el proper diumenge, 21 de desembre a les 20 h a la Nova Jazz Cava, al passatge de Tete Montoliu 24 de Terrassa, el mateix lloc on Pantaleó va enregistrar la maqueta ‘El concursant’.

I no estaran sols: la banda del Maresme Coriolà serà l’encarregada d’obrir boca.

Tots dos esdeveniments formen part de la programació estable del cicle ‘Música Moderna’ de la Nova Jazz Cava.

Aquesta cita serà una bona manera per a descobrir el nou disc que tot just acabaran d’enregistrar a l’estudi de Caldes de Montubui, la Bucbonera Records, i una oportunitat de sentir el quintet després d’haver guanyat del Premi Joventut del Sona 9.

Pantaleó fa un pop-rock de cançons preciosistes i poètiques d’històries quotidianes.

Els seus componets són Gerard de Pablo, veu i guitarra rítmica, Oriol Corroto amb la guitarra, tots dos originaris de Sant Cugat, i Santi Ciurans a la bateria, Txus Costalago als teclats i Jordi Masana al baix de Terrassa.

Les entrades es poden ja adquirir al web: www.ticketea.com/pantaleoicoriola/

Switch to mobile version