Autor Esports
12 Desembre 2014 a 15:30

‘Nassos contra el càncer’ per la Sant Silvestre

La Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat s’uneix a la campanya solidària

xapa_nassos_contra_el_cancer

La xapa de la campanya “Nassos contra el càncer” // Imatge cedida per la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC)

La Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) llança la campanya ‘Nassos contra el càncer’ per la cursa de Sant Silvestre, i les Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat L’Aliança que se celebraran l’últim dia de l’any, s’uneixen a la campanya solidària a benefici de l’entitat.

La 16ª edició Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat L’Aliança s’apunta a la campanya solidària per recaptar fons per dedicar-los a la lluita contra el càncer i promocionar estils de vida saludables, que són els objectius de la primera campanya ‘Nassos contra el càncer’ impulsada per la FECEC.

La iniciativa aprofita la ja consolidada Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat L’Aliança que cada any s’organitzen el 31 de desembre a Sant Cugat, coincidint amb l’acomiadament de l’any.   L’organització de la cursa s’ha unit a la campanya amb l’objectiu, també,  de continuar organitzant un esdeveniment esportiu per fer salut i, alhora, participar en una causa solidària.

La FECEC, junts contra el càncer, estarà present en un estand de la Fira del Corredor, al Pavelló d’esports de Sant Cugat venent xapes, i el beniefici anirà sencer a  l’entitat. Es convida, tant a participants com al públic, a pagar els dos euros que val cada una, i d’aquesta manera contribuir a la cursa amb finalitat solidària.

Switch to mobile version