Autor Societat
3 Desembre 2014 a 12:00

Més d’un centenar d’activitats per gaudir del Nadal a Sant Cugat

Enguany hi haurà una pista de gel al parc Ramon Barnils

Foto: LocalPres

Foto: LocalPres

L’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, va presentar ahir al migdia la programació d’aquest Nadal a Sant Cugat, que oferirà més de 130 activitats lúdiques, culturals, socials i esportives, el tret de sortida de les quals serà avui, 3 de desembre, amb l’encesa de llums, i acabaran el dia 6 de fener, amb les cavalcades de Reis. A la presentació, l’alcaldessa estava acompanyada per Mayte Pérez, presidenta de Sant Cugat Comerç, i Susanna Pellicer, a més de representants d’entitats i associacions de la ciutat, que han explicat les activitats que faran per Nadal – incloses en aquest llibretó que ja es pot consultar.

Enguany Sant Cugat tindrà una pista de gel, una petició expressa del Consell dels Infants, i que és una de les activitats esportives que s’ofereixen des de l’Ajuntament a través de l’OMET. Aquesta pista tindrà unes dimensions de 15x30m, i estarà instal·lada des del 19 de desembre fins el 7 de gener, en un horari, en horari de 10h a 14 i de 16h a 21h. Els preus aniran entre els 4,5 i els 7€, i gràcies a un acord amb Sant Cugat Comerç hi haurà 1000 entrades que es repartiran als comerços de Sant Cugat.

En total, seran sis els espais on hi haurà activitats: jocs i animació a la Plaça Octavià, espectacles en petit format en una carpa de circ instal·lada a la plaça del Rei, danses a la plaça Barcelona, activitats per a infants dels 0 als 3 anys a la Casa de Cultura, la pista de gel, que s’instal·larà al parc Ramon Barnils, i inflables, tallers de circ i animacions a la plaça Coll.

A la pàgina web de l’Ajuntament de Sant Cugat es poden consultar totes les propostes nadalenques que es podran gaudir a la ciutat al llarg de les festes: fires, un concurs de pessebres, el pessebre vivent, les cavalcades de reis, el Quinto de Nadal, la festa de cap d’any, una melé solidària del Club de Rugby…

En la presentació, Mercè Conesa va declarar que «Des de l’Ajuntament, amb la col·laboració de moltes entitats del municipi, hem preparat un programa d’activitats pensat per a totes les edats perquè gaudim intensament d’aquestes dates en diferents espais de la ciutat Tot un reguitzell de propostes per a què els veïns i veïnes de la ciutat celebrin les Festes a casa».

Switch to mobile version