Autor Cultura
27 Desembre 2014 a 18:00

Les biblioteques ofereixen noves propostes per Nadal

Recomanen llibres, música i pel·lícules entre d’altres

En Gènius i els seus amics

En Gènius i els seus amics // Imatge del web de la Diputació de Barcelona

La Biblioteca Virtual de la Diputació de Barcelona ha preparat un monogràfic sobre el Nadal, que inclou algunes recomanacions de llibres, música, cinema, propostes de cuina, decoració i guarniments per aquests dies de festes. També compta amb descomptes especials amb el carnet, una selecció de webs per a un consum responsable i altres suggeriments.

Per als més petits, el portal Gènius  també ofereix un espai dedicat al Nadal. El Gènius i els seus amics, et mostraran, entre altres, el conte digital El llamp màgic. Les històries d’en Gènius, una carta als Reis Mags, diferents propostes per a cada dia de les vacances, idees sobre com fer un Nadal més ecològic, i una postal virtual per felicitar les festes als teus amics i familiars.

Switch to mobile version