Autor Societat
25 Desembre 2014 a 10:00

L’aeroport de Barcelona llança una campanya que premiarà les compres dels usuaris

Hi participen més de 30 establiments comercials

Aeroport de Barcelona

Aeroport de Barcelona // Imatge del web aeropuertobarcelona-elprat.com

L’Aeroport de Barcelona ha llançat una campanya amb la qual es compromet a premiar les compres dels usuaris i a contribuir per fer més agradable la seva estada a l’aeroport. En aquesta campanya, hi participen més de 30 establiments de les marques més reconegudes que ofereixen una àmplia oferta en el camp de la moda, complements, regals, premsa, etc.

Per exemple, si els usuaris efectuen compres per més de 20 euros en botigues i més de 5 euros en premsa, podran optar a premis en metàl·lic de 10, 20, 50 i 100 euros, que podran gastar en els establiments de l’aeroport adscrits a aquesta promoció. A més, els usuaris també podran participar en el sorteig d’un cotxe Mitsubishi Outlander que se celebrarà el pròxim 16 de febrer. Aquesta promoció estarà vigent fins al  18 de gener del 2015 i els premis es podran intercanviar fins al 31 de març del mateix any.

Per tal d’optar als premis i al sorteig, el passatger ha de presentar el tiquet de compra juntament amb la targeta d’embarcament  en els estands de les zones comercials de l’aeroport. En aquests punts podrà intercanviar el tiquet i la targeta per una altra targeta sorpresa en la qual trobarà el seu premi.

Aquesta campanya se suma a moltes altres desenvolupades en altres aeroports de la xarxa Aena. En total s’han entregat més de 4.000 premis en metàl·lic de 10, 20, 50 i 100 euros, més de 2.000 accessos a sales Vip, 10.000 dies d’aparcament gratis i més de 350.000 accessos gratuïts a Internet de tres hores, a més del sorteig del Mitsubishi Outlander.

Totes les dades d’aquesta promoció es poden consultar al web www.aena.es.

Switch to mobile version