Autor Ciclisme
17 Desembre 2014 a 11:00

La Unió Ciclista Sant Cugat organitza activitats aquest Nadal

Al gener comença l’activitat de l’escola de BikeTrial

Imatge cedida per la Unió Ciclista Sant Cugat

Imatge cedida per la Unió Ciclista Sant Cugat

Els propers dissabtes, 20 i 27 de desembre, i 3 de gener, l’Escola de Ciclisme de la Unió Ciclista Sant Cugat organitza unes jornades de portes obertes, adreçades a tots aquells nens i nenes que vulguin compartir les sortides que fa l’Escola, per tal de provar-ho i veure si els agrada, i així, unir-s’hi per tot el què resta de temporada 2014-2015.

Les condicions d’ingrés, en cas de voler-ho, seran excepcionals: exempció en el pagament de matrícula, una quota de 120€ mensuals, equipació completa de la Unió Ciclista, els carnets federatiu i de soci de la Unió, Les classes són els dimarts i els dijous – opcionals, segons la disponibilitat del temps d’estudi – i hi ha sortides programades els dissabtes. També hi ha una escola de ciclisme per adults.

El proper mes de gener de 2015 comença les seves activitats l’Escola de BikeTrial de la Unió Ciclista Sant Cugat, de moment, els dissabtes a les 12h i fins les 14h. Les activitats tindran lloc al parc del Monestir, en la zona de BikeTrial al costat del Cap, i seran a càrrec de la 5 vegades campiona del món Mireia Abant.

El mateix diumenge, 10 de gener, la Unió Ciclista Sant Cugat celebrarà l’Assemblea Ordinària anual de sòcies del club, a les 19.30h en primera convocatòria i a les 20h en segona.

Switch to mobile version