Autor Atletisme
4 Desembre 2014 a 14:30

La Sant Silvestre organitza un Clínic al Museu del Monestir de Sant Cugat

Es parlarà sobre “Fisiologia de l’Esport i Corredors Populars”

clinic sant silvestre

El Museu del Monestir de Sant Cugat acollirà aquest Clínic // Imatge cedida per la Sant Silvestre

El proper divendres 12 de desembre a les 19 hores es celebrarà al Museu del Monestir de Sant Cugat un Clínic organitzat per la Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat sobre “Fisiologia de l’Esport i Corredors Populars” a càrrec del doctor Joan Riera i l’atleta Jaume Leiva i amb la presència del regidor d’esports, Xavier Tizón.

Els assistents rebran un obsequi i en acabar se’ls oferirà un còctel. A més es faran durant la sessió es faran tres sortejos, un de material colibrí, un altre de sessions de massatge oriental i un tercer de dorsals per la Mitja Marató de Barcelona. Ja es poden fer les inscripcions per un acte que tindrà l’aforament limitat a 80 persones.

Switch to mobile version