Autor Societat
15 Desembre 2014 a 14:30

La Grossa de Cap d’Any arriba amb més premis

El sorteig de loteria es farà el proper 31 de desembre

la grossa

La segona edició de la Grossa arriba amb més premis // Foto: Joan Murcia

La segona edició de la Grossa de Cap d’Any ja està aquí. El sorteig de la loteria catalana es celebrarà el proper dia 31 de desembre a les 12:30 hores a la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i serà retransmet per Televisió de Catalunya (TV3).

Aquest sorteig que va néixer l’any passat i que a la seva primera edició va destinar més de 5,8 milions d’euros a programes socials a Catalunya, arriba enguany amb més premis i un 20% de probabilitats de tenir premi perquè s’han posat a la venda 50 milions d’euros, cadascun dels 100.000 números tindrà bitllets de 5 euros, dels qualls Loteria de Catalunya destinarà a premis el 70% del valor del seu valor, lo que suposa repartir 35 milions d’euros en premis.

Un dels valors d’aquest sorteig és precisament el seu caràcter solidar, ja que tots els seus beneficis s’estan dedicant a reforçar el finançament de programes i serveis de prevenció per a la infància i la adolescència en risc a Catalunya, a través del departament de Benestar Social i Família.

Una edició amb moltes novetats

L’edició de 2014 ve carregada de novetats. Per començar hi hauran cinc grans premis, dos més que l’any anterior. El primer premi de la Grossa estarà premiat amb 20.000 € per euro jugat, és a dir, 100.000 € al bitllet de 5 €. El segon atorgarà 6.500 € per euro jugat (32.500 € al bitllet de 5 €) i el tercer, 3.000 € per euro jugat (15.000 € al bitllet de 5 €). Les dues novetats son el quart (1.000 € per euros jugat) i el cinquè (500 € per euro jugat) premi.

Per altra banda, per primera vegada es premiaran també les centenes amb 25 € per cada bitllet de 5 € i també es premiaran els números que tinguin les tres primeres xifres coincidents en el mateix ordre del sorteig amb les tres primeres xifres de qualsevol dels cinc números guanyadors. De la mateixa manera també es seguiran premiant les terminacions dels cinc primers premis, així com el número anterior i posterior de cadascun d’ells.

L’administració està apostant fort per donar valor a aquesta Grossa de Cap d’Any com ho demostra l’esforç promocional que s’està fent des de els mitjans de comunicació, sortejant tots els dies números de la Grossa. En aquest sentit el programa “Els Matins” de Catalunya Ràdio que dirigeix i presenta Mònica Tarribas, sorteja diàriament 20 bitllets del número 19830, en record de la primera emissió de la ràdio catalana, mentre l’emissora Rac 1 se sumarà a aquesta iniciativa a partir del proper dia 23 de desembre amb el número 10500, que també fa referència a la primera emissió de la cadena. Per últim, el programa de televisió “Divendres” de TV3 ja va començar a principis de desembre la campanya “Guanya 1 milió d’euros amb la Grossa i TV3”. Els participants en el sorteig de la Grossa poden fer les seves comandes i localitzar els punts de venda més propers a través d’internet.

Switch to mobile version