Autor Societat
16 Desembre 2014 a 16:45

La cursa del RACC i les Voltes Solidàries recapten 20.420 euros per a La Marató

Es va celebrar al Circuit de Catalunya

10km RACC

Els 5.000 corredors de la cursa 10kmRACC en el moment de la sortida, a la recta principal del Circuit de Catalunya // Imatge cedida pel Circuit de Catalunya

Diumenge es va celebrar al Circuit de Catalunya una bateria d’activitats esportives per recaptar fons per a La Marató de TV3. Les Voltes Solidàries, obertes a vehicles que volguessin rodar al circuit, combinades amb una nova edició de la cursa 10kmRACC van aconseguir recaptar un total de 20.420 euros que es destinaran a aquest programa que produeix la Televisió Pública de Catalunya. La Marató d’enguany va recaptar prop de 9 milions d’euros que s’invertiran en recerca biomèdica de les malalties del cor.

400 vehicles es van acostar fins al Circuit de Catalunya per fer dues voltes al traçat que habitualment ocupen els pilots de Fórmula 1 o Moto GP. Era la setena vegada que se celebrava aquesta activitat, que un any més va penjar el cartell de complet. Tots els diners recaptats per les inscripcions a la prova es van enviar íntegrament a La Marató.

En paral·lel, el circuit català també va acollir la cursa 10kmRACC, que estava dividida en tres categories en funció del traçat: una de llarga distància, amb un recorregut de 10 quilòmetres; una de mitjana, amb un circuit de 5; i una última oberta al públic infantil. La prova va batre el seu propi rècord de participants, amb més de 5.000 corredors. Dos euros del preu de la inscripció anaven destinats a la causa solidària del programa de TV3.

Switch to mobile version