Autor Economia
11 Desembre 2014 a 14:30

Jornada de formació empresarial i networking per a dones

Organitzada per ADE Vallès demà al SC Trade Center

Jornades "Un Matí amb ADE

Jornada “Un Matí amb ADE” // Imatge del web d’ADE Vallès

L’Associació de Directives, Empresàries i Professionals del Vallès (ADE Vallès) organitza la jornada “Un matí amb l’ADE” amb la intenció de fomentar i enfortir la xarxa de contactes empresarials entre dones per tal que puguin donar a conèixer les activitats que desenvolupen i crear sinergies entre elles.

Se celebra demà, divendres 12 de desembre, al SC Trade Center, a l’Avinguda de les Corts Catalanes número 5, de Sant Cugat del Vallès.

La jornada, que s’organitza juntament amb SC Trade Center de Sant Cugat i amb la col·laboració de l’Ajuntament, constarà de tres conferències per aprofundir en el coneixement de temàtiques com les TIC aplicades a les Pimes, la comunicació per a directives i empresàries i la captació i fidelització de personal.

La jornada estarà conduïda per Blanca Moreno, sociòloga i directora de la Consultoria MiT, i seguirà  el següent programa:

  • 9:00  Recepció i lliurament d’acreditacions
  • 9:30  Obertura de l’acte: Sr. Lluís Fernàndez, (Director de la Fundació Sant Cugat Actiu), Sra. Montse Vilamitjana, Presidenta d’ADE Vallès i i Sra. Alèxia Porqueras, Directora Corporativa SC Trade Center
  • 10:00 “De la web 1.0 a la web 3.0”, per Montse Peñarroya, Directora de l’Instituto de Investigación 3iSIC
  • 11:00 Pausa Café i networking
  • 11:30: “Ull clínic o preparació? Pistes per a seleccionar els i les millors”  a càrreg de Sílvia Forés, Human Resources Manager a Bové Montero y Asociados
  • 12:30 “Conversar, negociar, parlar en públic… quan l’entorn porta corbata” per Estrella Montolío, Catedràtica de la Universitat de Barcelona
  • 13:30  Torn de preguntes i sorteig de llibres
  • 14:00 Tancament de la jornada a càrrec de la Sra. Susanna Pellicer, Tinenta d’Alcalde de Serveis a la Ciutadania,Sra. Montse Vilamitjana, Presidenta d’ADE Vallès i  Sra. Alèxia Porqueres Directora Corporativa SC Trade Center.
  • 14:15 Dinar a peu dret i networking (treballar i crear xarxa de contactes)

L’Ajuntament, a través del servei Dona Informació, ha becat una desena d’usuàries perquè puguin assistir a aquesta jornada. D’altra banda, el suport a aquesta activitat per part de l’Ajuntament encaixa en el marc del Pla d’Igualtat de gènere per a la ciutadania de Sant Cugat, que té com a objectiu implementar mesures que afavoreixin l’apoderament de les dones de Sant Cugat, continuar proporcionant i potenciant espais de trobada per a les entitats de dones i facilitar la relació entre les dones de Sant Cugat.

El cost per assistir-hi és de 20 €, gratuït per a les sòcies d’ADE,  Les inscripcions s’han de fer mitjançant el web  www.adevalles.cat o al web de Quedamus

 

 

Switch to mobile version