Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
30 Desembre 2014 a 8:00

Grafits

Grafits // Foto: Joan Murcia

Grafits // Foto: Joan Murcia

El grafit és un moviment que va sorgir en la dècada de 1970 a Nova York, quan algú va començar a escriure TAKI al metro, i es van anar propagant amb els anys, fins que cada cop hi havia més gent pintant als metros. Després van sortir del metro, i poc a poc, les signatures es van convertir en autèntiques obres d’art, més grans, amb farcit, traços, ombres… El grafit cada vegada va evolucionar més i més creant un veritable moviment underground estès per tot el món. Actualment abasta des de grans murals de molts colors fins a pintades en el metro de qualsevol ciutat.

Des del Sant Cugat Informa us animem a que ens envieu les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que siguin de Sant Cugat o els seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@santcugatinforma.com.

Switch to mobile version