Autor Societat
4 Desembre 2014 a 17:00

FGC regala forfets i entrades amb la compra de targetes T-10

Les targetes es poden adquirir a l’estació de FGC de Sant Cugat

cartell ferrocarrils

Cartell de la campanya “Tria el teu regal de Nadal” // Imatge de gencat.cat

Els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) regalen durant el mes de desembre forfets i entrades per Catalunya en Miniatura i el Teatre Club Capitol amb la compra de targetes T-10. FGC ha posat en marxa la campanya, anomenada “Tria el teu regal de Nadal”, i que durarà del 4 al 31 de desembre. L’empresa oferirà regals als clients que comprin aquest tipus de targeta a les màquines expenedores de qualsevol estació d’FGC.

La campanya té com a principals objectius promocionar l’ús del transport públic, motivar als clients a fer ús dels productes turístics i conèixer les destinacions de muntanya que ofereix FGC. D’aquesta manera, amb la compra de targetes T-10 per un import equivalent o superior a 50 euros es podrà escollir entre diversos regals. Les opcions que dóna Ferrocarrils són 1 forfet d’un dia per esquiar en una de els estacions del Grup FGC (La Molina, Vall de Núria, Vallter, Espot i Port Ainé), 1 entrada d’adult al parc Catalunya en Miniatura i visita al Bosc Animat, o bé, 1 entrada per a un espectacle del Teatre Club Capitol.

Els rebuts impresos del pagament de la compra de les targetes T-10 s’hauran de bescanviar a la botiga d’FGC, al Triangle de Barcelona, als Centres d’Atenció al Client de Pl. Catalunya i Pl. Espanya, o bé als agents de qualsevol de les estacions de la línia Barcelona-Vallès o de la línia Llobregat-Anoia.

Switch to mobile version