Autor Cultura
25 Desembre 2014 a 14:00

Escena25 atrau nou públic jove als espectacles escènics i musicals

La segona edició de la campanya registra un 52% més de reserves

somni_nit_estiu

Escena25 ha permès als joves assistir a espectacles en viu // Imatge d’Arxiu

La majoria dels joves mostren interès per la cultura i volen anar a espectacles en viu però no ho poden fer a causa dels elevats preus i la crisi econòmica. Aquest és un dels motius pels que el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha desenvolupat la segona edició de la campanya Escena25 durant els mesos d’octubre i novembre, amb la finalitat d’apropar la música i les arts escèniques als joves d’entre 18 i 25 anys.

D’aquesta manera els més de 35.000 joves inscrits a la web de la campanya van poder gaudir de 12.848 entrades en els 296 espectacles repartits per 38 poblacions de Catalunya que els diferents equipaments van posar a disposició dels usuaris, lo que ha suposat un increment del 52% respecte a l’any passat.

La campanya té com a principals objectius crear les millors condicions que possibilitin l’accés dels joves a la cultura; descobrir els equipaments culturals, així com donar a conèixer la seva programació i les polítiques de públics adreçades a aquest col·lectiu; conèixer les actuals preferències culturals dels joves per adaptar i orientar l’oferta, si s’escau, a les seves preferències i crear i consolidar l’hàbit de gaudir de les arts escèniques i la música en viu.

Un cop finalitzada la campanya els joves participants han fet dues propostes: la possibilitat d’aconseguir durant el mes de desembre el carnet TR3S per 1 euro i la creació del grup de prescriptors Escena25 perquè siguin els joves qui en una properes convocatòries proposin els espectacles amb la finalitat que la marca es consolidi.

Switch to mobile version