Autor Ciclisme
10 Desembre 2014 a 15:00

La Unió Ciclista Sant Cugat celebra el fi de temporada

7a entrega de premis i esmorzar de final de temporada

La Unió Ciclista Sant Cugat

Foto de grup de La Unió Ciclista Sant Cugat durant l’entrega de premis 2013 // Imatge del web del Club.

El pròxim diumenge dia 14 de desembre la Unió Ciclista Sant Cugat celebrarà el seu el tradicional esmorzar de final de temporada i l’entrega de premis corresponent al període 2014.

Tal com s’ha comunicat amb una nota, l’acte se celebrarà a les 10 h al Restaurant Can Valldaura, a la carretera d’Horta km. 7 de Sant Cugat del Vallès. S’ha de confirmar l’assistència a través del correu info@ucsantcugat.cat. I afegeixen que, com que al final de la celebració es farà la tradicional foto del Club per la temporada 2015, els socis què hi participen hauran d’anar vestits amb l’equipació reglamentària.

La Unió Ciclista Sant Cugat anuncia també que els pròxims dissabtes 13, 20 i 27 de desembre s’organitzen unes jornades de portes obertes per a tots els nens i nenes de 7 a 18 anys que vulguin endinsar-se al món de la bici. L’objectiu és que durant aquests dies, els nens i nenes provin el què es viu compartint passejades amb la resta de membres de l’escola, i, si els hi agrada, s’inscriguin per la resta de la temporada 2014-2015.

Durant el període de portes obertes, i fins al 31 de desembre d’aquest any, es podrà gaudir dels següents privilegis: Incorporació al curs sense pagar la matrícula, accedir a l’equipació completa del club, obtenir la Llicència Fedetariva de la Federació Catalana de Ciclisme; també es podrà gaudir d’una revisió mèdica i la polsera silincode SOS, obtenir el carnet de soci de la Unió Ciclista Sant Cugat, gaudir els dimarts de diferents activitats al voltant del ciclisme, els dissabtes al matí de sortides en bici i, opcionalment, els dijous es podrà gaudir d’activitats aquàtiques.

Per a més informació es pot passar per l’oficina de la Unió Ciclista Sant Cugat, a Rambla Can Móra, 11. Els dijous i dissabtes de 19 h a 21 h . O bé trucar als telèfons 936 743 597 i 606 877 334, així com enviant un correu electrònic a info@ucsantcugat.cat.

 

Switch to mobile version