Autor Ensenyament
20 Desembre 2014 a 18:00

Ensenyament convoca les subvencions per a les llars d’infants d’iniciativa social

Es destinaran un total de tres milions d’euros

Irene Rigau

La consellera d’ensenyament, Irene Rigau // Imatge del web gencat.cat

El Departament d’Ensenyament ha aprovat la convocatòria del programa de subvenció destinat a l’escolarització d’infants de zero a tres anys. Aquests ajusts recauran sobre les llars d’infants de titularitat privada amb iniciativa social i l’import total dedicat serà de tres milions d’euros.

El programa preveu dos tipus d’ajuts: un de general (300 euros per alumne) i un d’específic (600 euros). Aquests últims es destinaran als casos en què més del 25 per cent de l’alumnat de la llar d’infants tingui un grau de disminució superior al 65 per cent i s’aplicaran a tot l’alumnat del centre.

Switch to mobile version