Autor Hockey herba
9 Desembre 2014 a 11:30

Empat del Júnior Hockey davant l’Atlètic Terrassa HC

Els santcugatencs se situen en cinquena posició

Imatge de la web del Hockey Junior

Imatge de la web del Hockey Junior

Júnior 2 – 2 Atlètic Terrassa Hockey Club

Els nois de l’Atlètic Terrassa Hockey Club va aconseguir dissabte un empat a dos gols al difícil camp del Júnior, mantenint-se, així, encara imbatut, i en segona posició a la classificació. Els de Roger Pallarols van haver de remuntar en el marcador dues vegades, i fins i tot van poder endur-se els dos punts al final del partit.

Després d’una gran oportunitat de Jordi Carrera per inaugurar el marcador, amb un llançament d’stroke que va impactar al pal esquerre de la porteria de Cesc Mata, els santcugatencs van aconseguir el primer gol del partit, obra de Javier García. A falta de dos minuts del descans, Jan Malagosa aconseguia igualar el resultat, aprofitant el rebot d’un penal córner.

En la segona meitat, tots dos equips van tenir ocasions, però només es va poder marcar de penal córner. Primer va ser el Júnior, mitjançant Marcel Malagosa, i Jordi Carrera aconseguia establir el 2 a 2 definitiu amb un llançament directe.

Switch to mobile version