Autor Hockey herba
2 Desembre 2014 a 14:45

El Junior FC acollirà a la selecció espanyola d’hoquei herba

Jugaran tres amistosos contra Bèlgica a finals de mes

Cristina Guinea

Cristina Guinea, a la dreta, defensant els colors del Junior CF // Imatge del web junior.cat

Les instal·lacions del Junior FC han estat les escollides per la Real Federación Española de Hockey (RFEH) per que el combinat estatal femení realitzi una concentració del 17 al 21 de desembre. A banda d’entrenar, l’equip que entrena Adrian Lock jugarà tres partits amistosos contra la selecció belga els dies 18, 20 i 21. El primer dels encontres serà a les 16 h i els altres dos seran a les 13 h.

Per aquest stage de preparació hi ha entre les convocades una notable presència vallesana. La jugadora del Junior Cristina Guinea ha estat inclosa pel seleccionador Adrian Lock, a la vegada entrenador del Club Egara. Del conjunt ratllat precisament hi han quatre jugadores entre les 22 convocades: Gloria Comerma, Maria Tost, Júlia Pons i Carola Salvatella.

Switch to mobile version