Autor Voleibol
1 Desembre 2014 a 16:00

Doble victòria del CV Sant Cugat

Els equips avancen posicions

Equip Sènior a 1a Nacional del CV Sant Cugat

Equip Sènior a 1a Nacional del CV Sant Cugat // Imatge del web del CV Sant Cugat

Aquest cap de setmana les sènior del CV Sant Cugat a Súper lliga 2 – Grup B els va tocar descansar, mentre les sènior de 1a Nacional – Grup B Nord es van enfrontar contra el CV Sabadell en un còmode partit com a visitants.

El matx no es va veure perillar en cap moment, la mala recepció del Sabadell va facilitar la defensa a les del Vallès. Per la seva banda, el CV Sant Cugat va esgrimir un atac pel centre molt resolutiu i unes puntes sense gran oposició en bloqueig, fet que els va permetre puntuar còmodament en totes les fases del set.

Amb un 0 – 3, les santcugatenques es van endur una victòria necessària, ja que la segona plaça de la lliga està disputada amb el CV Vall d’Hebron, i no perdre cap punt és vital per fiançar-se en aquesta posició.

L’equip de sèniors a 2a Catalana – 1a Fase – Grup A va guanyar a casa contra el CVAA Llars Mundet A, el rival directe per la segona plaça de la lliga.

El partit va començar desafavorint els interessos de les del CV Sant Cugat. El joc no era fluid i els costava ser precises i endreçades a pista. Els errors i la manca d’encert va provocar que, durant els dos primers sets, el marcador fos molt igualat.

En el tercer i següents però, el partit va canviar; les rivals van abaixar la guàrdia i aquest fet va permetre a les santcugatenques detectar els punts dèbils del CV Mundet. Sacant a les receptores davanteres, bloquejant la diagonal i tenint per criteri no fallar en atac, l’equip del Vallès es va refer i va ser capaç de donar la volta al marcador. D’aquesta manera, el resultat de 3 – 2 encamina a les del CV Sant Cugat cap  a la segona posició en aquesta primera fase.

Switch to mobile version