Autor Política
11 Desembre 2014 a 12:00

CUP Sant Cugat fa una nova moció en defensa del 9-N

La presentarà al proper ple

El grup de la CUP durant el Ple Municipal

El grup de la CUP durant un Ple Municipal // Foto: Jordi Pascual

El grup de la CUP a Sant Cugat ha confirmat que presentarà una nova moció en defensa del 9-N durant el pròxim ple municipal. Tot i que el grup independentista considera que la jornada va ser tot un èxit, exigeix a l’Ajuntament que segueixi defensant els drets dels ciutadans davant l’actitud del govern espanyol.

En primer lloc, els regidors de la CUP exigeixen la dimissió immediata de la delegada del govern espanyol a Catalunya, Maria de los Llanos de Luna, per extralimitar-se en les seves funcions i amenaçar a alcaldes i directors de centres escolars.

En segon lloc, també es demana a l’Ajuntament que rebutgi frontalment qualsevol intent d’exigència de responsabilitats per via judicial amb relació al procés participatiu del 9 de novembre per part del govern central i els partits contraris al procés.

Els regidors del grup independentista també insten a l’Ajuntament i a la Generalitat a adreçar-se a les institucions i a la comunitat internacional per a traslladar-los el resultat del procés participatiu del 9-N, que ha restat obert fins al passat 25 de novembre.

Per últim, la CUP també ha demanat que la moció arribi al Parlament de Catalunya, al Govern de la Generalitat de Catalunya, a la Delegada del Govern i la Fiscalia General de l’Estat i a la Fiscalia del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Switch to mobile version