Autor Entitats
30 Desembre 2014 a 9:00

Conveni de col•laboració entre el SOC, Ensenyament i PIMEC

Impulsen l’acreditació de les competències professionals

Signatura del conveni entre la Generalitat i PIMEC

Signatura del conveni entre la Generalitat i PIMEC // Imatge del web de la Generalitat de Catalunya

La patronal PIMEC, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) han signat un conveni de col·laboració per tal d’impulsar i facilitar la posada en marxa dels processos d’acreditació de les competències professionals.

PIMEC s’encarregarà de difondre i assessorar les empreses, gremis i associacions vinculades a l’organització que havien demanat, ja fos per disposicions legals o per voluntat pròpia, facilitar l’acreditació oficial d’aquest tipus de competències, a més d’avalar les seves demandes a l’administració pública.

Per la seva banda, Ensenyament i el SOC, amb el suport de l’Institut Català de Qualificacions Professionals, es comprometen a col·laborar en la posada en marxa de processos específics per acreditar les competències professionals i en les accions que PIMEC i les seves organitzacions vinculades promoguin.

Antoni Cañete, secretari general de PIMECMelcior Arcarons, director general de formació professional i ensenyament de règim especial; i Olga Campmany, directora del SOC, van ser els encarregats d’oficialitzar el conveni entre la Generalitat de Catalunya i la patronal. Els representants dels dos organismes van coincidir en assenyalar que “l’acord esdevé una fita important pel que fa a noves fórmules de col·laboració entre l’administració i el sector privat”. A més, han reiterat “el ferm compromís per la construcció del Sistema de Formació i Qualificació Professional de Catalunya amb l’acreditació de les competències professionals, un dels elements estratègics”.

Switch to mobile version