Autor Societat
3 Desembre 2014 a 16:30

Cerdanyola del Vallès activa el dispositiu policial de Nadal

Cooperació de la Policia Local i el Cos de Mossos d’Esquadra

llums de Nadal

Cerdanyola ja ha activat el dispositiu policial per Nadal // Foto: Sergi Colomer

Coincidint amb les dates de Nadal, les forces de seguretat han activat un dispositiu especial, anomenat dispositiu Boix-Grèvol, que es mantindrà fins el 12 de gener amb l’objectiu de reduir els robatoris, augmentar la percepció de seguretat ciutadana i garantir el lliure i pacífic desenvolupament dels actes festius d’aquesta època. Per altra banda, el dispositiu Boix-Grèvol, conjunt entre la Policia Local i el Cos de Mossos d’Esquadra de Cerdanyola del Vallès, transmetrà consells bàsics de seguretat a la ciutadania des del punt de vista de la col·laboració i la participació ciutadana en la seguretat pública.

Aquest dispositiu es centrarà en els eixos comercials més importants de la ciutat amb patrullatge a peu de proximitat i vigilància estàtica als accessos i sortides de les zones comercials. També s’incidirà en tots aquells delictes associats al període nadalenc en el qual és habitual l’emmagatzematge de regals als trasters, vehicles o domicilis.

Switch to mobile version