Autor Cultura
20 Desembre 2014 a 16:00

Celebra el dia més curt de l’any a les biblioteques

La Festa del Curtmetratge

Cartell del dia més curt. La Festa del Curtmetratge

Cartell del dia més curt. La Festa del Curtmetratge // Imatge del web diba.cat

Amb motiu del dia més curt de l’any, diumenge 21 de desembre, diverses entitats organitzen una cita per reivindicar els curtmetratges. Es tracta d’un esdeveniment internacional que té lloc per segon any a Catalunya i que ja s’ha celebrat amb molt èxit a diferents països europeus. A diversos espais del territori català, es projectaran curtmetratges de forma gratuïta durant aquest dia. La Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, participarà en aquesta iniciativa, tal com ja va fer l’any passat, i projectarà una selecció de curtmetratges a 42 biblioteques, el dia 21 i durant els dies previs.

La iniciativa comptarà amb una doble programació: per una banda adreçada al públic infantil amb la projecció dels festivals, El meu primer festival i Andorra Kid’s. I per altra banda una programació adreçada al públic juvenil i adult, amb la projecció dels festivals Filmets-Badalona Film Festival i Bcn Sports Film Festival.

L’objectiu d’aquesta proposta és donar a conèixer el curtmetratge al màxim de persones possibles a través d’una acció de gran repercussió mediàtica i social.

[ED+C] El dia més curt, és una iniciativa conjunta a diversos punts de Catalunya, organitzada per l’Acadèmia del Cinema Català, la Coordinadora de Festivals de Cinema de Catalunya (CI&VI Festivals de Cinema), el Col·legi Professional de l’Audiovisual de Catalunya (CPAC), i Marvin & Wayne, distribuïdora de curtmetratges i membre fundador de l’AIC (Asociación de la Industria del Cortometraje).

La Festa del Curtmetratge és celebrarà del 19 al 21 de desembre. En aquest enllaç, es pot trobar tota la programació de la Festa, www.eldiamescurt.cat/index.php/programacio.

Switch to mobile version