Autor Cinema, teatre i televisió
31 Desembre 2014 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dimecres 31 de desembre, dijous 1 i divendres 2 de gener

"Hit. La canción"

“Hit. La canción”

Dimecres

TVE

L’humor de José Mota a les 22.00 amb “Un país de cuento”.

Programa especial conduit per l’humorista José Mota que farà un divertit repàs de l’any a través de paròdies de contes infantils. La crisi econòmica, els desnonaments o els casos de corrupció seran els temes principals.

Antena 3

A les 22.10 més humor amb “Lo mejor de cada casa”.

Un programa especial, divertit i entretingut per tal de passar la vetllada de cap d’any mentre arriben les campanades. Es tracta d’una recopilació nadalenca que selecciona els millors moments televisius de l’any.

Telecinco

A les 22.00 cinefília amb “Killer Karaoke”.

Presntat per Floretino Fernández i Patricia Conde, Killer Karaoke és un concurs musical en el qual els participants no podran parar de cantar al temps que s’enfronten a probes tan esbojarrades com entonar el seu tema preferit sota un raig d’aigua, rodejat d’animals perillosos, o dins d’una piscina de serps. El premi final és de 30.000 euros.

———————————————————————-

Dijous

TVE

A les 22.10 cinema americà amb “El lado bueno de las cosas”.

Estrenada l’any 2012 i amb vuit nominacions a l’Oscar, inclosa la de millor pel·lícula, arriba a la televisió “El lado bueno de las cosas”.

Després de vuit mesos en un centre de salut mental per agredir a l’amant de la seva dona, en Pat (Bradley Cooper) torna a casa dels seus pares (Robert De Niro i Jacki Weaver). Malgrat estar decidit a fer tot el possible per recuperar a la seva ex-dona, la situació canvi quan coneix la Tiffany (Jennifer Lawrence), una noia amb problemes i mala reputació. Si bé al principi hi ha molta desconfiança entre ells dos, de mica en mica va sorgint un estret vincle que els ajudarà a veure el costat bo de les coses.

Antena  3

A les 22.10 cinema d’aventures amb “The Karate Kid”.

Protagonitzada per Jaden Smith i Jackie Chan, i dirigida per Harald Zwart, aquesta nova versió de la llegenda l’adapta a l’època contemporània.

El film segueix la història d’en Dre, un jove skateborder que es trasllada a Xina amb la seva mare soltera per motius de feina. Quan un pinxo local comença a molestar-lo, el jove trobarà recolzament amb Mr. Han, un home que s’ofereix a ensenyar-li arts marcials per tal de defensar-se dels seus agressors.

La Sexta

A les 22.30 comèdia negra amb “Salidos de cuentas”.

Estrenada l’any 2010, aquest film de Todd Phillips explica la història de Peter Highman (Robert Downey Jr.), un seriós arquitecte que està a punt de ser pare. Per tal de veure néixer el seu fill però, haurà de creuar tot Estats units des d’Atlanta fins a Los Ángeles. Però no anirà sol, sinó que haurà de suportar un excèntric company de viatge interpretat per Zach Galifiankis.

———————————————————————-

Divendres

TVE

A les 22.10 concurs amb “Hit. La canción”.

Aquest divendres s’estrena el primer talent show musical d’Espanya, que premiarà el treball dels compositors desconeguts, donant-los la oportunitat de que la seva cançó sigui interpretada per artistes consagrats i arribi a convertir-se en un hit.

Produït per TVE en col·laboració amb Europroducciones, és una adaptació del format distribuït per Warner Bros Internacional Television Production, creat per Vision Indepent Pictures per a RTVE, la televisió pública irlandesa.

En cadascun d’aquests programes presentats per Jaime Cantizano, vuit compositor es diputaran ser els guanyadors de la nit. Dos dels grans artistes convidats: Melendi, Auryn, Sergio Dalma, Marta Sánchez, Pastora Soler, David Bustamante, Vanesa Martín, Antonio Carmona, Mojinos Escozíos i Rosa Lopez, seran els encarregats d’escollit les quatre cançons per programa que passaran a la final.

TV3

A les 22.00 cinema de Woody Allen amb “Coneixeràs l’home dels teus somnis”.

Amor, sexe i traïcions es barregen en aquesta tragicomèdia que ens mostra les complicades relacions dels diferents membres d’una família. Passions, ambicions i angoixes d’uns personatges que els provoquen conflictes fins arribar a situacions gairebé delirants.

Escrita i dirigida per Woody Allen, compta amb les interpretacions de Josh Brolin, Anthony Hopkins, Naomi Watts, Freida Pinto, Antonio Banderas, Gemma Jones, Lucy Punch, Pauline Collins, i Ewen Bremner entre d’altres.

Switch to mobile version