Autor Cinema, teatre i televisió
29 Desembre 2014 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dilluns 29 i dimarts 30 de desembre

"Llums vermells" s'estrena a TV3

“Llums vermells” s’estrena a TV3

Dilluns

TVE

A les 22.10 cinefília amb “Super 8”.

Dirigida per J.J. Abrams i produïda per Steven Spielberg aquesta pel·lícula de ciència ficció arriba a la televisió.

A l’estiu del 1979, en un petit poble d’Ohio, Joe Lamb i els seus amics estan filmant una pel·lícula de zombies amb una càmera Super8 quan són testimonis d’un terrible accident: una furgoneta xoca contra un tren de mercaderies i aquest descarrila. A partir d’aquest moment, estranys i inexplicables successos comencen a succeir al poble.

Un film que compta amb les interpretacions de Ron Eldard, Joel McKinnon Miller, Kyle Chandler, Ryan Lee, Joel Courtney, Zach Mills, i Jessica Tuck, Elle Fanning.

TV2

A les 22.00 cinema francès amb “Un engaño de lujo”.

Audrey Tatou i Gad Elmaleh protagonitzen aquesta comèdia romàntica en la qual un tímid cambrer d’un gran hotel es fa passar per multimilionari davant d’Irene, una noia de la companyia. Ella el rebutja quan descobreix qui és en realitat, però ell, que s’ha enamorat, la segueix fins a la Costa Blava, on de sobte es queda sense recursos. És llavors quan decideix imitar l’estil de vida d’Irene i es converteix en un home de la companyia. Gràcies a la seva nova ocupació, Irene acaba acceptant-lo i donant-li consells. Així, quasi sense adonar-se’n, Irene es va encisant cada vegada més d’ell.

Antena 3

A les 22.30 cinema d’animació amb “Toy Story 3”.

En aquesta ocasió, quan l’Andy abandona la casa per començar la universitat, les joguines decideixen anar darrera seu, però per error són enviats a una guarderia on, per exemple, la nina Barbie coneix a en Ken. Però no tot és tant bonic, i escapar-se de la guarderia per tornar amb l’Andy serà tota una odissea.

Dirigida per Lee Unrich i estrenada l’any 2010, aquesta tercera entrega manté els personatges de sempre i descobreix algunes curioses i divertides incorporacions.

La Sexta

A les 22.30 cinema d’acció amb “Transporter 2”.

Estrenada l’any 2005, la segona entrega de la saga “Transporter” explica com en Frank Martin decideix que és un bon moment per traslladar-se a l’illa paradisíaca de Miami, on treballa amb una família rica. Durant la seva estança allà les relacions amb la família no són molt bones, excepte amb el petit de la casa, en Jack, de només 6 anys, i al que porta sempre a l’escola. La tensió comença quan el petit és segrestat, i en Frank no dubta en començar una perillosa operació de rescat.

Loui Leterrier, director d’aquesta segona entrega també ha dirigit títols com “Danny the Dog”, i “El increíble Hulk”; i Jason Statham, torna a ser-ne el protagonista.

TV3

A les 22.55 estrena a televisió del thriller “Llums vermells”.

Dos investigadors de fraus paranormals, la veternada doctora Margaret Matheson i el seu ajudant Tom Buckley, estudien els més variats fenòmens metapsíquics amb la intenció de demostrar el seu origen fraudulent. Simon Silver, un psíquic llegendari, potser el dotat més famós de tots els tems, reapareix després de trenta anys d’enigmàtica absència, i torna a ser el desafiament més gran per a la ciència ortodoxa i per als escèptics professionals.

Tom comença a desenvolupar una gran obsessió per en Silver, el magnetisme del qual es reforça de forma perillosa amb cada nova manifestació de successos inexplicables.

“Llums vermells” és una producció de Nostromo Pictures en associació amb Televisió de Catalunya, Antena 3 Films i Attitude, dirigida per Rodrigo Cortés.

———————————————————————-

Dimarts

TVE

A les 22.10 continua el programa “Masterchef junior”.

Aquesta setmana, en aquest programa adaptat per a nens, es busca la  futura generació de cuiners d’Espanya. Els participants, de 8 a 12 anys, emprenen un viatge a través dels fogons en el que es diverteixen mentre cuinen i on aprendran sobre els aliments i els hàbits gastronòmics saludables.

Per a tot això, comptaran amb l’ajuda dels tres jurats de “MasterChef”, en Pepe Rodríguez, en Jordi Cruz i Samantha Vallejo-Nágera. Al llarg de la seva aventura culinària, els petits chefs s’enfrontaran a proves d’adults, preparant receptes i superant reptes que demostraran que, a l’hora de cuinar, poc importa l’edat.

Els plats hauran de ser equilibrats amb especial atenció a la fruita, el peix i la verdura, i s’elaboraran receptes creatives i riques, que els animin a menjar aquest tipus de productes.

TV2

A les 22.05 cinema espanyol amb “Bienvenido, Mirster Marshall”.

Estrenada l’any 1952 explica com el poblet castellà de Todo Villar del Río, està pendent de l’actuació de Carmen Vargas, la gran estrella andalusa. El poble està regit per un alcalde sord i bona persona, que només busca donar vida als ciutadans.

En aquelles mateixes dates rep la notícia del pas d’altes personalitats nord-americanes que facilitaran l’economia del país. L’alcalde no sap què fer, intervé amb sorprenents iniciatives el representant de Carmen Vargas, que mobilitza als habitants del poble amb l’únic objectiu de prepara el que creu que serà a rebuda més adequada.

Dirigida per Luís Garcia Berlanga, compta amb les interpretacions de Lolita Sevilla, Elvira Quintillà, Fernando Aguirre, Alberta Romea, Félix Fernández, José Isbert, Manolo Morán, i Luis Pérez de León entre d’altres.

Telecinco

A les 22.00 cinema d’aventures amb “Piratas del Caribe: El Cofre del Hombre Muerto”.

Mentre Will Turner i Elisabeth Swan s’estan casant, els dos són arrestats i sentenciats a mort per Lord Cutler Beckett. A canvi de les seves vides, aquest els demana que en Will el porti fins on es troba el capità Jack Sparrow i aconsegueixi per ell, la brúixola del capità.

En Will accepta i va a buscar en Jack, però quan aconsegueix reunir-se amb ell, aquest accepta tornar la brúixola amb la condició que en Will i Elisabeth l’acompanyin en una nova aventura. Sparrow vol fer-se amb l’Holandès Errant, un vaixell governat pel capità Davi Jones, el qual juntament amb la seva tripulació estan condemnats a passar la vida eterna viatjant en el vaixell convertits en meitat home, meitat monstre marí, sota les ordres d’aquell que guardi el seu cor al “cofre de l’home mort”.

Switch to mobile version